İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - SULTAN ALPARSLAN İLKOKULU

1.SINIF ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ 23 TEMMUZ 2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- 1. sınıf kayıtları adrese dayalı olarak yapılcağından öğrencilerden ikametgah kağıdı istenmeyecektir.
- Okula sadece nüfus cüzdanı fotokopisi bırakmak ve  bilgi formu doldurmak yeterli olacaktır.
- 60 - 66 ay arasındaki çocuklarımız ise öğrencileri okula göndermek istediklerine dair veli izin dilekçesi dolduracaklardır.

Haz

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER OKULUMUZUN 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANMASI KAPSAMINDA OKUL KORİDORLARINDA BULUNAN  DOLAPLARINIZDAKİ MALZEMELERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYINIZ.

Haz

ANASINIFI KAYITLARIMIZ  02/07/2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

Haz

SULTAN ALPARSLAN İLKOKULU ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMAICLIĞI SERVİS İHALE İLANI  18/06/2018 TARİHİNDE ASILMIŞTIR.İHALE İLE İLGİLİ ŞARTNEME VE EKLERİ OKULUMUZDAN TEMİN EDİLEBİLMEKTEDİR.

Şbt

Öğrencilerimizin yoğun talep gösterdiği turnuvamızda,1. ve 2. sınıflar kategorisinde 15 öğrenci,3. ve 4. sınıf kategorisinde 15 öğrenci kalmıştır.5 Şubat 2018 tarihi itibariyle turnuvamız devam edecektir.

BİLSEM ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR.